tisdag 20 april 2010

Nyheter

Äntligen vår!
Lillan ser det som en Eiransk rättighet att ha fri tillgång till att umgås med bebismagen och hon blir riktigt förbannad om hon inte får pussa och knuffa på den när och som hon vill.
Vem vet hon kanske blir barnmorska tills slut, hon har ju vid 1½års ålder redan gjort något jag skulle vilja kalla för plågsamma vändningsförsök.
Nu är det bara drygt en månad kvar innan vi får träffa våran mystiske familjemedlem datum för snitt är satt till den 24:e Maj.


Puss på dig lillebror kom ut och lek med mig snart!


En bild till mor mokklar på mitt aloe skott som hon glömde att begapa vid sitt senaste besök. Tror du mig ej så bildgoogla Aloe vera blomma/flower och bilder på liknande dyker upp.




Mormor Mokklar kanske även vill gissa vad Eira gör på dessa två bilder? Hjärntvätten tog tid men plötsligt så imiterar hon dig för fullt.




I dag har vi varit på Vårdcentralen och fått lillans klämsår omlagd det var jobbigt för henne men vilken lättnad för oss att se att det läker fint!

Nu finns det ett litet tunt lager med hud igen på fingertoppen. Det är verkligen helt otroligt vilket läkekött de små liven har.
Om våra skräckslagna och smärtfyllda ljud inte nått ut över hela riket så kan jag berätta att i Söndagsförmiddag så klämde sig Eira rejält i grinden.
Det blev illfärd till akuten med ett flått litet klämt finger och stora smärtor. Röntken visade att inget var brutet och trots att det såg bedrövligt ut så förutspåddes en god läkning.

Redan dagen efter så mådde lillan mycket bättre slapp att ta panodil och beklagade sig mest bara när hon kom åt fingret.

2 kommentarer:

Helene sa...

Mosters stora söööta tjej!

Mikael Åkesson sa...

Haha, "Äntligen vår" och så en bild på lillan framför en meterhög snödriva. Välkommen till Sundsvall ;)