måndag 29 mars 2010

Ny vagn!

och nya intressen.
Här sitter Eira och pysslar med sitt pussel. Fick för några dagar sedan reda på dagis att hon där börjat på lite smått med att pussla, så vi köpte hem ett för att se om hon har intresse för det även hemma.
Det visade sig fort att lillan är lite av en mästare!


Voff voff och Muuu snabbt faller bitarna på plats.


Imponerad över sin egen insats så börjar Eira applådera sig själv redan efter två bitar. Koppeti koppeti kopp snart har även hästen hittat hem och lillan tar en snabb paus för att glänsa innan hon fortsätter med att leda övriga djur till sin plats.

Pusslet har bara varit hos oss i några dagar men har redan börjat se rätt så slitet ut det är nog dags att köpa hem några fler snart.



Idag så har vi hämtat ut ett jättejätte stort och tungt paket fast med tanke på vad det inehöll så är 17 kilo inte särskilt mycket. Mera än så väger nämligen inte denna syskonvagn!




På väg till affären så berättade vi för Eira att vi skulle hämte hennes och lillebrors nya vagn. Hon förstod nog inte så mycket av det pladdret men när hon såg paketet så blev hon riktigt intresserad, verkar som att förtjusningen för paket och presenter är genetisk.

När vi kom hem så gick jag ut med Wynja och pappsen satte ihop vagnen så när jag kom tillbaka så hade Eira redan Ägt SIN vagn ett tag.
Lättstyrd som den är så putttade hon runt den i köket med dockan i samt klättrade upp och ned ur den.
När jag eller henens far tog i den eller försökte komma nära så gav hon upp ett elakt possesivt illtjut för att markera vems den nya tingesten var.
det ska bli riktigt intressant att se hur hon blir som 2åring.



1 kommentar:

Carola sa...

Haha, som tvååring lär hon inte vara någon match... vänta bara tills hon blir tre-fyra, då får man veta att man lever...