torsdag 27 november 2008

Arga katter får rivet skinn

Övertrött men vägrar sova


Man kan tro att vi har en katt som lillan slåss med men nej nej hon slåss med sig själv



I Tisdags var vi på BVC det var föräldrargrupp och tanken var att vi skulle ge våra barn massage och det gick så bra så för de flesta. Eira bestämde sig för att stå över, inte så att hon inte gillar att få massage men varför ligga på rygg och vara passiv när det myllrar av andra bebisar att titta på. Hon nöjde sig inte förens jag höll henne stående så att hon kunde stå och spana på alla andra. Våran lilla älskling vet minsann vad hon vill!
Hon blev även mätt och vägd denna gång så hade hon gått ned 25 Gram men som sköterskan sa att i vanliga fall så väger man inte en gång i veckan så som vi fortfarande gör. I den höga ålder lillan nu kommit upp i så är det tydligen helt normalt med sådant vikt tapp, sköterskan föreslog även att vi hädanefter ska komma in kanske varannan vecka för att få en mera sann bild av hennes viktuppgång. Bvc är verkligen inte hysteriska över lillans vikt oron står hennes mor för ;-)
Blir ju lite nervös att ammningen ska börja strula men hitills så har det ju fungerat utmärkt, lillan äter får i sig och är nöjd men för säkerhetsskull så dricker jag ammningsthe. Längden hade inte förändrats under veckan hon är fortfarande 62 cm, tycker att hon är så lång!
Igår så skickade jag in kort för framkallaning, känslan när man tittar igenom korten är helt otrolig hon har växt och utvecklats något så enormt på så kort tid, gäller verkligen att ta vara på och njuta av denna spädbarnstid snart springer hon omkring och busar med kusinerna sina.
Det märks att hon tar in så mycket världen är ju så ny och spännande att man inte jämt kan ta sig tid att sova. Eiras humör är strålande tycker hennes mamma men sover hon inte ordentligt så blir hon inte att leka med :-)
Igår var Morbror Daniel Sandra och kusin Selma här, lillan hade då varit på ett helt otroligt charmant humör nästan hela dagen men eftersom hon bara sovit två korta snuttar så vände det rejält lagomt tills att dom kom.
Ja arga katter får rivet skinn och idag ser det ut som att Eira är den argaste av dom alla vaknade i morse av glatt joller och mötes av synen av ett väldigt härjat barn. Under natten så har hon fixat matchande rivmärken även på vänstra kinden. Måste köpa en ny nagelfil, får lust att sätta sockar/vantar på händerna hennes men så vild och utforskande hon är med dom så skulle de ju vara av på en gång

Inga kommentarer: