måndag 27 september 2010

NÄE!

Som det lilla Bamsefreak hon är våran dotter så "läser" hon även Bamse. Det finns nämligen en Bamse för de minsta tidning och i väntan på att hennes prenumation ska komma igång så blev det ett lösnummer från ICA.
Lillan blev verkligen exalterad av denna nya upplevelse som Bamsetidningen gav och hon sitter verkligen och tolkar händelserna i bildrutorna. hon tolkar efter sin förmåga och erfarenheter, ett troll som kidnappat Bamse och håller fast honom blir.

"Tolle gosa Bamse!!"



Eira blev riktigt irriterad när jag satte igång med fotandet, det blir hon nästan jämt nu för tiden. Verkar inte bättre än vi blixtrat bort hennes linslusådra eller så är det trotsåldern som talar för hon är bestämd.
Näe kort!
Hon försöker gömma sig först bakom tidningen sen bakom armen men springer fort iväg och skriker ut sitt trots mot kameran. Det är väldigt mycket Näe nu. Lillan har upptäckt att hon kan trycka in ett Näe i princip framför varje mening.

Notera den vackra tröjan!

Bässe är fortfarande ok med att bli fotad men hans vackra leenden försvinner oftast i förvåning och fundersamhet över blixtrandet.

1 kommentar:

Moster sa...

Fel att ringa upp då... :´( Vi hade ju velat fira Eira innan Lola ska till Björn.