måndag 7 februari 2011

Blandade helgbilder

Jag har nu som plan att lägga upp några enstaka bilder ofta, det är än en gång planen! Här följer lite blandat med bilder från de senaste helgerna.

Det var ett tag sedan vi var på drakborgen och denna gång uppskattade även Elrik evenemanget. Trots stor trötthet så blev han maniskt intresserad av allt som rörde sig och vägrade koppla av.
Vi kände så väl igen beteendet från Eira, väldigt social och intresserad av alla barn och vad dom gjorde!




Eira har upptäckt charmen med att lägga pärlplatta, hon kan sitta länge och vill att man hjälper till att sortera färgerna i högar åt henne.
På så vis behöver inte hon slösa tid på att hitta de pärlor hon vill ha utan kan lugnt fortsätta med sin design.


Elrik tar sig fram i gåstolen och ibland använder han den läskigt nog som en ytterst opålitlig rullator. Det har även blivit fart på han när han cirkulerar runt gosakerna på soffbordet.












Baka ett ovanligt men ytterst uppskattat nöje. Här gjorde jag det lätt för mig och köpte en pepparkaksdeg. Det blir annars väldigt lätt kaos när man har medstjälperskan vid sin sida.


Elrik Hjälper till med pappersinsamlingen.







I Lördags var vi på lekplatsjakt. Det var ett fantastiskt underbart väder och vi styrde kosan mot Nolby. Tyvär fanns det ingen bra lekplats eller dagis med uppskottade gungor. Självklart var det gunga lilla fröken ville göra.

Elrik som var och fortfarande är sjuk fick äntligen sova. Hans nästäppa mådde verkligen bra av friska luften och han sov så tacksamt nästan hela turen.


Det har varit lite si och så här med hälsan nu efter Jul. Virusinfektion magsjuka och nu förskylning/flunsa igen. Värst blir det för lillen och nu är han bra less.
Igår när Elrik slängde sig av ilska över hur han mådde i min famn så konstaterade Eira.
Killik sjuk, han har kanske feber!
Eira blir alltid hoppfull då lillebrors hälsa är på tapeten. - ja fiska jag vill se fisska!
Är någon sjuk så kan det betyda ett besök på vårdcentralen och där finns ett stort akvarium!

Inga kommentarer: