söndag 8 mars 2009

Första bussresan

Eira med mormor på sin första bussresa. Jag har undvikit att åka buss med lillan eftersom man måste ha hjälp med att bära upp vagnen in i bussen.


Väl i stan så vart hon genast piggare, spännande med alla människor och oljud. Vi shoppade skor, mötte upp pappsen och hämtade ut hennes paket från libero på Lindex


Jepp nu har det hänt! Lillan har fått sin första tand och här här hennes premiär med tandborsten. En nedre framtand har tittat fram, vass liten rackare som mammas tutte har fått kännt av några gånger.



Än så länge tycker hon det är så roligt att borsta den lilla gadden.


Sitta själv och leka är hennes nya bästa sysselsättning.



Leka med skeden är oxå roligt iallafall så länge det inte är någon äcklig mat på den. Tyvär så hatar hon fortfarande allt hon fått smaka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vårt barn gillar inte mat... Är det säkert att vi fick med rätt barn hem? Hon kanske tar igen det när hon blir äldre iofs ;)

Hon var en riktigt duktig på-stan-bebis måste jag säga. Det är knappast alla som gillar att gå och shoppa direkt.

Familjen Knas sa...

Ja visst kan man tro att det skett ett mistag och att det i en annan familj finns två föräldrar som sitter med storra ögon och begapar ett barn de tror är deras äta dom ur huset.

Familjen Knas sa...

Varför checkar jag inte stavningen innan jag postar?

Anonym sa...

Hmmm, det är vi som fått en unge som bara äter & äter... Jonas brukar säga att om man skulle hålla en planka framför henne så skulle man måste skjuta på jämt hela tiden, den skulle bara malas sönder & försvinna!!! Men själv tror jag att en planka är för hård, hon har ju bara 2½ tand än...