tisdag 17 mars 2009

Hej allihopa! Har blivit lite dåligt med uppdateringar här på sistone men det har varit fullt upp.
Micke har tentor och har skolats in i sitt extrajobb, Eira har fått tänder två stycken sylvassa bitglada små rackare pryder nu hennes lilla mun.

Idag var vi till BVC det var dax för hälsokontroll och vaccinering, den oroliga hönsmamman var lite nervös, lillan har förutom magsjuka även haft det struligt med maten. Beredd på det värsta alltså, trodde att hon skulle ha gått ned eller stått still men så var inte fallet.

8505Gram väger hon nu och ligger till och med lite ovan sin kurva, drog en stor suck av lättnad när sköterskan sa att hon "följer sin kurva så fint".
Lillans kurva är fortfarande en över den normalviktiga, vilket jag tycker är jättebra då finns ju lite att ta av!

Strulet med maten beror nog på att hon är så pass stor och kräver lite mer än vad mina tuttar ger. I helgen köpte vi välling och modermjölksersättning och det funkade när hon var riktigt hungrig, annars så slår hon bort flaskan när den erbjuds. I allafall när mamma försöker.

På BVC så tyckte dom att vi även ska börja med grötsmakisar, förhoppningsvis så kanske det blir det första hon tycker om förutom tutten.


Att det är fattigt på bildfronten beror på att våran kamera har gått sönder, men här är ett hemmagjort montage på vårat lilla UFO :-D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Systemkamera tack ;)

Tänk om alla glömmer hur Lillan ser ut när kameran är trasig?!?

Anonym sa...

Hejsan!
Vad skönt att hon inte gått ner i vikt nu när det strulat.
Tråkigt att eran kamera är sönder...

Bilden som du gjort va ju väldigt fin... du är duktig !!!!

Familjen Knas sa...

tack Jenny du är så för snäll :-)

Ja jag blir så less på kameran, det går att ta kort ibland men det är jättekrångligt och är knappt värt besväret