måndag 8 december 2008

Eira har imponerat på sin far


Eira är kompis med Tomten och hans renar


Glad och inte SÅ nerdrägglad





Här tycker mamma att lillan är lite lik morbror daniel när han var liten


Glad och nerdrägglad



Jepp, Micke vart mäkta imponerad och otroligt stolt! Den 6 december i Herrans år Anno 2008 så tog lillan och rullade över från mage till rygg. Inte bara en gång utan 2 ggr utan att jag hennes mor fick beskåda miraklet. Men, men, jag får väl tro han på hans ord och jag hörde gallskriket följt av gråten som kom av att lilla fröken slog huvudet och blev rädd. Djärv som hon är så upprepade hon bravaden även igår söndag och ja, jag missade det även då.

I lördags var Jenny och Max här vi käkade tacos och såg på finalen av stjärnor på is. Vi har inte följt det men det var ändå kul att se. Jenny tog flera kort på Eira och på deras kamera så ler hon minsann, så här följer mera rättvisande bilder över hur lillan ser ut :-)

I går var vi upp en sväng på Norra bergets julmarknad det var lite mysigt och stämmningsfullt men ack så kallt. Eira var inte så road; när hon äntligen kommit tillrätta i vagnen och somnat, då skulle hon in i bilen och hem igen. Att bli väckt är inte bland det bland det bästa hon vet.
Vi hade med oss kameran men den dog efter en enda bild så bilder kommer då Jenny gett oss av de hon tog...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Glapruppen!!
Har ju blivit så stor. :-D

Familjen Knas sa...

ja det är helt otroligt hur fort det går och lillbebisen blir storbebis :-)

Anonym sa...

Söt liten tjej ni har!!! & hon ler verkligen fint!!!
Visst e det häftigt när det händer nya grejjer, som det där med att vända sej... de ser så förvånade ut när hela världen plötsligt snurrar!!! *asg*

Familjen Knas sa...

Hej carola *vinkar*
Ja helt otroligt vilka saker ens liv nu snurrar kring, inget är mer viktegit eller spännande än vad lilla bebisen gör :-D

Och så typiskt att jag ännu inte sett henne snurra, det gör hon bara unför sin far!

Anonym sa...

Vilka bilder det blev på vackerjänta! Gullpruppen är nästan lika vacker som i verkligheten ju ;)