torsdag 18 december 2008

God Jul Sundsvall!

Lillan har idag och igår farit runt och önskat Sundsvallsbor God jul för i morgon åker vi till Farmor och farfar! Det ska bli så roligt och inte en dag för tidigt, vi har inte träffat dom sedan eira var två veckor så det är verkligen på tiden att hon får vara med sin farmor, farfar faster och alla släkt där nere.
I förrgår så fick Eira en till kusin det blev Mickes bror Patricks tredje grabb så nu är även Eira storkusin och det åt en liten Loke. Det blir även första gången hon träffar nykomlingens storebröder Ludvig och Lukas :-)

Igår så var vi hos Morfar Håkan, där fick vi en påminelse om hur fort tiden går och att Lillan snart oxå gör det. Hon fick av morfar i julklapp en brio gåvagn, ja snart så går hon men förhoppnings så kryper hon först ett tag.


Idag så var det mormor Mokklar och Peters tur att få finfrämande där bjöds det på fantastiskt goda korv och ost pajer. Lillan nöjde sig som vanligt med söt tuttmjölk och imponerade på oss alla med att sitta så nöjt och duktigt i mommas barnmatstol.
Ja det är inte många veckor kvar tills att hon är 4 månader och kan få börja med smakportioner, och visst kan man redan nu ibland ana ett visst intresse från hennes sida när vi sitter och äter.





Peter hade en väldigt spännande leksak, en tomte som lyste sjöng och undra om den inte till och med guppade, väldigt fascinerande!



Morbror Magnus är det som sitter och spänner sig




Kusin Selma fick av Eira En Nalle Puh bok, ett puzzel och filmen "Pingus bästa" den filmen kommer nog Eira nån gång få av sin mor och far då båda gillar den skumma pingvinen


Eiras julklapp från Mormor och Peter var stort och spännande till formen, som tur var så har hon en snäll äldre kusin som hjälpte henne att öppna



Wynja verkar på sitt diskreta lilla vis anklaga någon för att ha släppt en fis



Tas det bara en massa kort på barnen så räddar Wynja situationen raskt








Selma var fenomenalt duktig på att öppna paket




Vad kan det vara däri?

Det var faktiskt en matstol, så nu kan Eira även hemma sitta som en stor bebis


Ett Rosa Ailien drägglo hälsade på i kväll



Vaddå trött? Jag? Nej nej nej, och någon måste ju hjälpa mamma att packa


Våga vägra sova!

Inga kommentarer: