lördag 20 december 2008

Äntligen hos farmor och farfar!

Resan ned gick väldigt bra, vid Uppsala så infann sig en viss irritation och lillan försökte brotta sig ur babyskyddet. Som tur var så följde Palle Polyp med och han roade då hennes understimulerade lilla höghet till att le och bli på gott humör.

Palle Polyp är lillans hysterskt fula budget skallra från IKEA. Har stora problem med att ladda upp bilder från datorn jag sitter vid, får se om älsklingen kan hjälpa mig senare så lovar jag att era näthinnor kommer bli välsigande med åsynen av det blågröna spektaklet.


Palle Polyp




Märker nu att Eira börjar bli mer road av lek alltså från helt ointresserad till att faktiskt skratta förtjust när farfar gör tittut. Bara för någon dag sedan var tittut helt ointressant. Roliga ljud med munnen och lådsas äta hennes mage kan nu oxå belönas med höga skratt och glädje.





Första mötet med farfar sedan hon var 2 veckor




Det konstaterades fort att även Farfar Benny var ett ovanligt välskapt barn, är dom inte lika varandra!


Första kvällen hos farmor och farfar, otroligt spännande att kolla in varandra






Hos farmor trivs man så bra


Farmor farfar och pappa är nu och hämtar faster samt så ska de kolla på när kusin Ludvig spelar hockey, egentligen så skulle även vi följt med men när lillan väl somnat så vill jag inte ta upp henne. Förmiddan har nämligen varit på tok för intressant rolig och spännande för att Eira skulle gå med på att somna men till slut så gav hon upp och då var det dax att åka iväg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin hon är! Gillar likhetsbilderna med farfar Benny.

Men bilderna är inte klickbara den här gången av någon anledning... :(

Familjen Knas sa...

Men vad konstigt att det inte går att klicka!

Anonym sa...

Ååh saknar!!!!!

Familjen Knas sa...

Mm nu var det ett tag sedan moster sågs till, jag och Micke pratade förut om att det var så länge sedan vi såg Lola mer än så där i förbifarten :-/