fredag 2 oktober 2009

Bullfrossa

Idag på väg hem från dagis så köpte vi nybakade bullar på ICA och även fast de var butiksbakade och inte hemmagjorda så var de riktigt goda.
Eira betedde sig som en rutinerad bullätare och plockade först ur det goda mjuka mittpartiet för att sedan äta sig vidare av de torrare delarna. Mums! Först blev hon arg eftersom jag nöp av några bitar och la på bordet år henne, hon tittade menande på resten av bullen som låg utom räckhåll och skällde tills hon fick hela.

Här har hon barhäng i vitrinskåpet eftersom hennes lilla klåfingerhet nu öppnar det utan problem så blev jag tvungen att tömma det.
Visst har hennes far verkligen överträffat sig idag? Kolla in färgmatchningen av sockarna, tröjan och huvtröjans detaljer!
Kom på att jag har glömt bort att berätta om lillans favoritsång. Det är nämligen Imse vimse spindel och den visar hon att hon vill se oss framföra genom att sätta sina pekfingrar mot varandra i en liten spindelrörelse och sedan låta regnet falla.
I bilen i vagnen hemma ja Imse Vimse är nästan alltid lika underhållande.
Tidigare idag ropade Micke på mig och berättade att lillan nog kommer bli en liten IdolTjej eftersom hon stod med klädrullen vid munnen som en mic och vickade på höfterna.
Lillan gillar verkligen musik och sång och förhoppningsvis så slipper hon sin mors sångröst.

1 kommentar:

Mikael Åkesson sa...

Kanelbullens dag genererade i sanning en stor mängd uppsvällda magar!