torsdag 29 oktober 2009

Välkommna till världen

Louise ochWilgot

Stort grattis till Jenny och Max och deras ljuvliga tvillingar

Louise sov och sov men Wilgot låg vaken ett tag och kikade runt, otroligt hur gott bäbisar luktar och vilken längtan som väckas vid blotta åsynen av de små människorna.

Eira tyckte det var jättespännande med dom och ville så gärna klappa, hon sa bäbbi och visade oss genom att smeka luften hur ömsint hon är.
Nu vet vi hur våldsamma hennes ömhetsbetygelser kan vara så hon fick till sin stora besvikelse avstå från bebisgos denna gång.




Det har varit dåligt med uppdateringar här inte för att våra liv varit händelselösa utan på grund av tids och inspirationsbrist.


Eira busar på som vanligt klättrar på allt hon kommer åt och äter även på allt hon når.
Idag var det sjörövardag på Dagis, det var invigning av deras nya skepp som nu är på plats eventuellt så blir det ett artikel i Sundsvalls tidning imorgon om detta.
Eira hade dagen till ära på sig en sjörövartröja som hon ärvt efter Lola men trots sin passande utstyrsel så var detta tema inget för henne.
Hon blev tydligen jätterädd för de som var utspökade och som tur var så sov hon sig igenom festligheterna.
Frökens ögonlapp tog hon bestämt bort utklädningsdumheter verkade hon tycka!
Det var en hård dag för lillan idag på dagis först detta med att folk såg läskiga ut och sen så rammlade hon dels från en stol och slog sig och sen blev hon knuffad av ett annat barn.





Lille Bubblert växer och blir allt snällare nu mår jag inte så illa hela tiden

Inga kommentarer: