fredag 27 november 2009

kalas

Eftersom det har varit en födelsedag så har det blivit en hel del bakning och är det nått lillan gillar så är det kakor.
Efter att jag bakat en omgång med misslyckade muffins så fattade hon galoppen, ugnen varm och bak på gång leder till påsar med gosaker och stor fröjd i munnen.
När Micke och hon kom hem dagen efter frå dagis och hon såg en ny påse på diskbänken så pekade hon på den, sjöng nam nam nam, sprang till spisen tog på den som fortfarande var varm och pekade därefter mot påsen igen blåsandes.
Man blåser ju på det man ska äta som är varmt.




Här hjälper hon pappsen med att baka biskvier

Med kusin Lola på sin röda springare


Detta blir tyvär den enda bilden på min underbara systerdotter vid namn Selma på alla andra jag tog satt hon med sina fotoskygga föräldrar.




Fiffig som hon är så sällde hon sig på Morbror Mikkas fotstöd för att kunna rota på högre nivåer.





Riktigt underhållande med en rivbar duk tyckte kakmonstret



Julkorten är i fara jag har nu i flera dagar inväntat att lillan ska se friskare ut men utan framgång. Eira är inte sjuk men ser ut som ett stackars sjukligt ryskt barnhemsbarn med vitaminbrist.
Visst är hon snorig men inte riktigt sjuk, som vanligt har hon sina röda utslag runt munnen men är nu även röd runt ögonen.
Inte svullet eller utslag men röd under ögonen.
Hon ser riktigt ynklig ut lillfisen.

1 kommentar:

Mikael Åkesson sa...

Vårt lilla kakmonster. Jag minns för inte allt för länge sedan när vi diskuterade sötsaker och barn, haha, vad principfasta vi är ;) Men det är ju o andra sidan bara hembakat och det är ju bra!

Hoppas hon blir bättre snart så vi kan fotomodellera henne snart! Hon var otroligt fin när vi tjuvtestade utstyrseln...