fredag 21 augusti 2009

Den sista riktiga sommardagen

Vet jag precis när den var, det var den 8:e eller den 9:e Augusti och även fast jag muttrat på i några veckor att det minsann blivit höst i luften så var det då åter igen en underbar sommardag!

Pelle var då på besök hos oss men hade sovit borta så jag Älsklingen och LillÄlsklingen åkte iväg till Åkersviken för att bada.
Vi hade inte bara tur med vädret utan även med sällskap. I Åkersviken träffade vi på kusin/morbror Benjamin med familj samt en liten drös av övriga släktingar som hade lite av en fest.
Eftersom de andra är vuxna och vuxna brukar vara lite känsliga för att få sina foton publicerade så postar jag här bara de på Benjamin, han frågade jag om tillåtelse och han tyckte det var helt ok att vara med här på bloggen.
Mormorsmor konverserar Eira som aningens blygt håller om sin Benjamin.
Eira stortrivdes verkligen! Hon fick ha Benjamin för sig själv utan konkurerande kusiner och havet var mycket större och mera spännande än hennes älskade badbalja.

Grabben är verkligen duktig och go med småbarn jag skulle gissa på att Anna- Sarah och David en dag kommer ha väldigt många barnbarn.


Bilderna ska förhoppningsvis gå att klicka upp till större storlek

Den här dagen hamnade nog på lillans lista för mest spännande dagar.
Hon älskade att fånga sanden och stenarna i vattnet, någon hade variot så snäll att lämna kvar sin spade och den lekte lillan med nästan hela tiden.
Fångade upp vatten och smakade av havets sälta inte helt illa verkade hon tycka.


Pappsen hade oxå roligt och lekte även han med sanden.

Synd att inte hela sommaren är fylld av sådana här dagar, fast om den så vore så skulle de kanske inte bli lika speciella som denna nu blev.

Eira tog med sig lite av stranden hem hon smugglade osedd en näve blöt sand som hon fiffigt gömde på huvudet.

1 kommentar:

Mikael Åkesson sa...

Vilken dag det var, härligt! Sista chansen att visa upp sin blekfeta så det är klart man tar chansen! Tur att bilderna kommer ligga på Internet nu resten av livet så att man kan få tillfälle att spana in när man känner för det,,,