lördag 15 augusti 2009

Hos Milla och Co

I går hälsade vi på hos Milla, Cello, Deniz, och Ayse vi hade blivit lovade hemmagjord paj och väl där så fick vi både smaka Hallon och blåbärspaj.
Tror jag måste ha ätit 1 kilo och allt satte sig på en gång runt magen. Hallonpajen var helt ärligt den godaste paj jag någonsin ätit.
Jag gladde mig stort över att Milla den snälla kvinnan gav med sig där..





Deniz var en god värd och visade Eira vart han och lillasyster har en leksaksgömma. Ayse är tillskillnad från Eira ett sådant där underbarn när det kommer till att sova.
När vi kom så sov hon sött, tyvärr så han vi inte ta bilder på henne eftersom våran kameras baterier tog slut innan hon klev upp.
Sedan när vi väl hade laddat dom lite granna så tror jag hon sov igen! Men under den tiden hon var vaken så hann lillan visa henne sin uppskattning genom att slicka henne i ansikten. Det är nog som hennes far sa.

- Vi måste nog ta å socialisera henne med andra barn innan hon börjar på dagis.

Ja hur ska en liten människovalp kunna veta?

Lillan trivdes bra på tomten och blev riktigt impad av underhållningen

Hoppmattan var väl lite siså där..



Men krukorna med jord strategiskt utplacerade för att underhålla småfolk fick högsta betyg,




så fick även de så underfundigt tillrättalagda små stenarna.



Vet inte vad hans mor har lärt han för gester men han är en väldigt trevlig och söt grabb.

Milla ville tyvär inte vara med på nån bild här på bloggen och det gjorde det väldigt svårt för mig att välja ut kort då hon är med på nästan alla.
Jag är minsann inte så feg utan ställer här upp med en actionbild. Måste säga att en hoppmatta står överst på min önskelista nu, perfekt att hoppa på efter att man förätit sig på paj.
Tro det eller ej jag har ont i nästan hela kroppen idag.

Tyvär så avslutades vårat trevliga besök i Galtström med att lillan bokstavligt talat stod på näsan, jag kommer nog aldrig att vänja mig vid den fasa som kombinationen mitt lilla hjärteguld och blod ger.
Ur båda näshålen strömmade det blod och snor som blandades med tårar, men jag tror ändå att hon i det stora hela hade mera roligt en bedrövligt.

Inga kommentarer: