torsdag 24 september 2009

I förrgår så hade vi den stora glädjen att ha gammelfaster Märith och Petra på besök, eftersom det var väldigt prominenta gäster som kom så hade vi bakat bullar och äppelpaj.

Lillan var bra trött lagom tills besöket men hennes dåliga humör blidkades delvis av presenter. Den födelsedagspresent som slog störst var den fina lilla påsen som de andra låg i, den har hon märkvärdigt burit runt på och donat med en hel del.




Våran kameras batterier var tyvär helt urladdad när dom var här så det finns inga bildbevis på besöket.
Egentligen så skulle även gammelfarfar och gammelfarmor föjt med men farmor mådde inte riktigt bra så vi får nog ta och våldsgästa dom någon dag här framöver.

Förutom påse så fick lillan ett par handstickade varma gosockar, pengar av både faster och de gamla och en Hard rock cafe napp som hon började använda i okokt tillstånd.


Höjden av lycka en egen påse!


Några sommriga höst bilder från förra veckan, Eira älskar verkligen att gunga.

Så där ja nu är äntligen febern försvunnen och idag ska lilla fröken på dagis igen jobbigt för mamsen som nu sitter på jobbet och längtar hem och vill kramas med henne.

2 kommentarer:

Mikael Åkesson sa...

Jag antar att äppelpajen inte var värd att nämnas. Nåja, då slipper jag väl göra den i fortsättningen då ;)

Familjen Knas sa...

" den 24 september 2009
I förrgår så hade vi den stora glädjen att ha gammelfaster Märith och Petra på besök, eftersom det var väldigt prominenta gäster som kom så hade vi bakat bullar och äppelpaj."