fredag 18 september 2009

Pappsen fostrar lillan och hur hon handskas med en konkurrent

Eira har börjat låta en hel del bland annat så har hon börjat skrika mera inte bara när hon är ledsen och gråter utan när hon vill ha något och när hon vill nått.
Vad hon vill kan vara av högst varierande karaktär allt som oftast kommer ett gallskrik utan helt förstålig anledning.
Lillans pappa och även jag tycker så klart att det är lite jobbigt med dessa oljud, pappsen bestämde sig så för att försöka avvänja med att visa Eira att så gör man inte.

När hon skrek till så tog han och la ett finger för sim mun och gjorde schyljudet. Detta har nu resulterat i att lillan skriker lägger ett finger framför sin mun gör schyljudet och fortsätter så att skrika obesvärat.
Dart Junior

Igår när vi hämtade vårat gemytliga barn på dagis så berättade en fröken att dom har lite roligt över Lillan och ett annat barn som är en ny en pojke på 15 månader.
Dom två är som hon berättade det jämbördiga och konkurenter om samma leksaker och behov. Igår hade lillan gått fram till grabben ställt sig framför han och bara gallskriket som f*n rätt ut.
Hon skrämde det andra barnet rejält tydligen för sen när han såg henne så valde han att hellre gömma sig bakom en dörr än möta henne.
På dagis så påpekar de även hur trygg lillan är och det gör oss så lyckliga trygga och stolta att höra.

2 kommentarer:

Max B sa...

Barn gör inte som vuxna säger - Barn gör som vuxna gör. :-)

Trasdockan sa...

Å hej G-mollis...va kul å hitta dig här, får jag lägg atill mig som följare på din bogg?

Kramis carpediem 74