tisdag 1 september 2009

Vårat sönderslagna barn

Eira är visserligen en mästare på att gå men så här kan det bli när man faller handlöst med ansiktet före mot asfalten och det typiskt nog ligger grus där.

Igår fick vi hämta lillan på dagis fröken ringde och lät meddelade att vårat lilla troll var riktigt missnöjt.
Vi hade just suttit och pratat om att vi saknade henne så vi for glada hågen iväg för att hämta hem vår avkomma.

Det går faktiskt jättebra för lillan på dagis och det känns tryggt att lämna henne där, att dom ringde är jättebra då vet vi att dom faktiskt gör det när hon är ledsen.
Det märks att lillan tycker om sina fröknar när vi skulle vinka av dom och gå så började hon grina, det gör hon inte när hon vinkar av oss.






Igår fyllde farfar Benny år och igår för ett år sedan skulle egentligen Eira kommit ut om hon följt beräknat förlossninsdatum.

Nu är ju inte hon den som låter sig styras av spådomar så hon stannade kvar drygt en vecka till och hann få näring av många, många smörsockerfyllda pannkakor och lät även farmor Mokklar få ha sin födelsedag i fred.

Igår hade vi även turen att få besök av Jenny och Max det var riktigt trevligt och lillan klappade tvillingarna i magen så sött.



Tigerhuvudet i bakgrunden skulle egentligen vara en födelsedagspresent men lillan var så ledsen så det blev en Oj vad du är duktig som börjat på dagis present istället.
Lillan gillar verkligen tigrar iallafall realistiska och hon kan bli riktigt till sig när det är tigerreklamen på tv:n.
Presenten är den samma tiger som hon blev så hänförd över när vi hade med henne till affären Krabat, där inne pekade hon på den och morrade hon högt för att via hur tigrar gör.
Sällan har hon visat ett sådant íntresse för en tingest så självklart köpte jag den vid ett senare tillfälle.




Idag har Eira frågat;
- Pappa?!?
Storälsklingen är iväg på möte i hufvudstaden och ska vara borta några dagar, lillan är ju van att nästan alltid vara med sin pappa så det är inte konstigt att hon frågar efter honom.


Idolbilder på lillan i sin söta PoP klänning

2 kommentarer:

Mikael Åkesson sa...

Vad fin hon är! Pappas Mammas sötplupp! Hoppas ni har det bra där uppe, saknar er. För framtida referenser måste jag dock påpeka att Mokklar är Eiras mormor och inte farmor... ;)

Familjen Knas sa...

besserwiser!