måndag 26 januari 2009

Helg och sånt

Ah känns som att vi haft världens längsta helg, riktigt skönt alltså! Under veckan så kom vi igång med vårat serietittande igen, bilden nedan på lillan framför Battlestar galactica. Lite läskigt hur intresserad hon är av tv:n försöker verkligen se till att hon inte hamnar framför den för ofta.
Det ser helt sjukt ut när ler mot och tittar så intresserat mot dumburken. Har faktiskt läst om studier som visar på att småbarn som tittar för mycket på tv bla kan få konscentrationsproblem. Trodde det gällde äldre barn men jag trodde inte heller att så små som Eira kan se tv som så fängslande.

I Fredags så hade vi barnvakt för första gången, Eira sov över hos mamma och Peter. Vi käkade middag hos Göran och Petra och sen så var tanken att vi skulle ut på krogen.
Det var så svårt att lämna bort lillan kommer nog inte klara av att göra det igen på ett bra tag. Lillstackarn fick sån magknip har inte haft det på länge men fick jätteont i magen först en gång på kvällen och sedan på natten. Kändes inte roligt att veta att hon led och att man inte själv kunde vara där för henne.

Selma och Co var hos Mokklar när vi skulle lämnade av henne, först trodde mamma att lillan vart ledsen för att Selma åkt men sen så kom gaserna igång.


Under tiden så hade vi jäkla trevligt hos Göran och Petra så trevligt att vi struntade i Krogen och körde Singstar hela kvällen och natten.

Men vad det var konstigt att vakna upp och sakna lillan, fick ingen ro i kroppen förren hon var hemma igen. Hon visade inte upp något agg eller tendens för långsinthet mot oss utan var så go och mysig så

Inga kommentarer: