söndag 18 januari 2009

Tandläkare och sång

På golvet hos tandläkaren. Lillan är aldrig så rosa som när hon är ute, egentligen så gillar jag inte rosa men overallen är så grymt rolig och läcker, en gåva från farmor och farfar som hon tyvär snart har vuxit ut. Även tummen mössan fick hon från dom, den är super varm och go skyddar öronen och jag har som "ritual" att tumma henne på tummen märket vi är ju tummisar.




Förstår inte varför hon hela tiden ska av med sockarna


Nu har hon faktiskt börjat tycka det är ok att ligga på mage iallafall i kortare perioder. Hon kan nu även rulla från mage till rygg utan att bli rädd och ledsen



Lillkrypet in action


I går så var lillan hos tandläkaren för första gången, för hennes del så gick händelsen förbi utan större dramatik hon vart beundrad av receptionisten och skallade akvariumet men slapp övrigt lidande. Som vanligt så var det hennes stackars mor som fick stå för lidandet, men nu är jag äntligen av med den där tanden!
Vi misstänker att Eira kanske är musikalisk hon har redan börjat sjunga igår hörde vi henne ta flera toner på raken, hur sött var inte det!

Låter som att hon försöker hitta en melodi, karln försöker även få det till att hon har absolut gehör för hon tog en ton av det han sjöng och enligt utsago så försökte hon då upprepa även resten....

Inga kommentarer: