fredag 9 januari 2009

Ännu en bild på våran lilla gnome



Igår kväll med sitt lilla täcke sitter i soffan, myser å kollar på tv
Har helt klart blivit roligare att hålla i och utforska saker

Oj oj oj vad armarna gick på henne, filmade en snutt men den vart så mörk. Synd för hon såg så rolig ut satt och fäktade slängde med boken surrade och munpruppade smått hysteriskt.
Ja men så ge mig nått att äta! Är helt klart dax för smakisar snart hon följer våra måltider med stort intresse. Här sitter hon mest bara är tjurig och allmänt övertrött
Nej jag är inte trött! Jodå det är du men det tog flera timmar innan hon väl somnade.

Man kan tro att titeln på inlägget är Eiras motto, ofta får hon för sig att nej jag vill inte sova och då håller hon sig vaken i evigheter och om hon väl lyckas bli lurad till john blunds rike så vaknar hon då efter bara en liten stund. Hon blir då som alla blir som sovit för lite grinig, idag undrar vi om hon inte är lite sjuklig dels så har hon vägrat att sova nu är klockan 23:38 och förhoppningsvis så sover hon nu för natten, har just vart in och trösttuttat henne. Och så är hon täppt och har bajsat 5 ggr idag.
Nu har vi trott i allafall en månad att tänder är på gång eftersom hon drägglar så mycket samt ska gnugga och tugga på allt hon får in i munnen. Märks helt klart att hon blir frustrerad och irriterad, det måste klia och vara jobbigt för henne men ännu känner jag då inga tänder där inne.
Idag drägglade hon ned 2 bodysar och hon hann även med 2 pyjamasar innan hon till slut somnade. :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vårt lilla drägglon!

Anonym sa...

Så söt man kan vara!!!
Har hittat örngottet till påslakanet, om ni vill ha det?

Familjen Knas sa...

Ja gärna! :-)